Over Spelenderwijs

Praktijk Spelenderwijs biedt hulp aan kinderen met leerproblemen en/of sociaal emotionele problematiek.Vanuit de hulpvraag gaan we samen met het kind op zoek naar zijn of haar positieve, sterke kanten, zodat het die kan inzetten bij de problemen waar hij of zij tegenaan loopt.

Kinderen beschikken van nature over heel veel wijsheid en kracht. Veel kinderen kunnen goed relativeren en met humor omgaan met problemen of moeilijkheden waar ze tegenaan lopen. Soms gaat het anders en zijn de moeilijkheden of problemen zo groot of ingewikkeld dat een kind er niet zelf uitkomt. Als u als ouder/verzorger(s) merkt dat dit niet vanzelf gaat en als u zich hier zorgen over maakt, dan kan het fijn zijn om een steuntje in de rug te krijgen.

Praktijk Spelenderwijs is werkzaam in de regio Hoevelaken. In overleg kan begeleiding of hulp ook op locatie (Amersfoort, Woudenberg, Nijkerk) geboden worden.

Wie ben ik?

Mijn naam is Anneke Waslander-Sligt. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Met ons gezin wonen wij in Hoevelaken. Na jarenlange ervaring in het speciaal basisonderwijs als leerkracht, remedial teacher en intern begeleider ben ik begonnen met het begeleiden van kinderen vanuit mijn eigen praktijk Spelenderwijs Hoevelaken.

Ik ben gediplomeerd lid van de Nederlandse Vereniging van Speltherapeuten ( www.speltherapie.net) en erkend Jungle Memory Coach (www.lerendbrein.nl).